Introductie van Hello Theme: de snelste WordPress-thema ooit gemaakt

Na maanden van ontwikkelen is  ‘Hello’ gelanceerd in de WordPress-repo. Hello is  gebouwd door de makers van Elementor.

Hello thema voor WordPress

Velen van jullie kennen Elementor’s Hello-thema al, houden ervan en gebruiken het, maar deze week werd ons startersthema officieel toegevoegd aan de WordPress-repository, dus we dachten dat onze baby een formele babydouche verdient.

Hello beschikbaar hebben in de officiële WP repo is een groot probleem. Het betekent dat miljoenen WordPress-gebruikers het eenvoudig kunnen installeren en activeren via hun dashboard en ook automatische updates voor nieuwe versies kunnen krijgen. De plugin-repository speelde een grote rol in de uitzonderlijke groei van Elementor en we hebben dezelfde hoge verwachtingen van het Hello-thema.

Hello biedt 100% compatibiliteit met Elementor en is zowel licht als schoon. Hello komt uit de weg en stelt u in staat om uw pagina’s en sites zonder tegenslagen te ontwerpen.

Wat is het Hello thema?

Hello is een ‘super’ WordPress-startthema, wat betekent dat het een lichtgewicht, minimalistisch leeg thema is, zonder enige vorm van styling, behalve voor de standaardstijl voor browsercompatibiliteit (AKA reset.css).

Aanvankelijk werden startthema’s vooral gebruikt door ontwikkelaars, die een schoon thema wilden dat ze konden aanpassen met code. Tegenwoordig zijn er met de kracht van Elementor’s Theme Builder veel voordelen verbonden aan het gebruik van een leeg thema en het aanpassen van uw volledige site-onderdelen met behulp van Elementor, zonder dat u te maken krijgt met conflicten of code.

Wilt u overschakelen van uw thema naar Hello?
Zorg er wel voor dat je de header, footer en andere gebieden hebt gebouwd met Elementor-thema-bouwer. 

Waarom kiezen voor Hello?

Het kiezen van dit thema heeft veel voordelen, vooral deze:

  • Perfect voor Elementor. Het Hello-thema werkt out of the box en biedt consistente compatibiliteit met Elementor. Wanneer we een nieuwe versie van Elementor uitbrengen – de meeste testen worden gedaan met behulp van het thema Hello. Je kent onze ontwikkelaars – ze zijn de beste van het beste (zonder opscheppen). Ze zorgen ervoor dat het Hello-thema altijd wordt bijgewerkt en up-to-date is.
  • Perfect voor bestemmingspagina’s. Als u bestemmingspagina’s maakt, moet u weten dat elke milliseconde telt. Hello is een standaard thema dat uw bestemmingspagina’s sneller dan ooit laadt. (meer hierover in een gedeelte hieronder).
  • De minst mogelijke problemen. Met Hello bestaat er het laagste risico op compatibiliteitsproblemen tussen het thema & Elementor en tussen het thema en andere plug-ins, omdat de code zo minimalistisch en geoptimaliseerd is. Met Hello zijn er geen verrassende CSS-afstand glitches noch kleur inconsistenties.
  • Snelle prestaties. Hello is vederlicht. Het is lichter dan de meeste thema’s omdat het bijna leeg is van styling en scripts. Het hele ontwerp wordt gedaan met de Elementor-themabouwer. Snellere sitelading en leaner-code betekenen betere SEO-resultaten voor uw sites.
  • Voor altijd vrij. Het thema is ook voor altijd volledig GRATIS. We willen dat onze gebruikers nooit een tweede keer nadenken over hun themakeuze, en zich concentreren op het ontwerpen van mooie en professionele sites.
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp