Content

Meer sales, betere vindbaar, autoriteit toename en vooral effectief en kost efficiënte reclame. Met ons team van professionals richt je jouw content strategie optimaal in voor alle doelgroepen. 

Wil je een content project bespreken?

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

LeonK Creativeteam

Leon Katz

Specialist

Wat is content?

Content marketing is een verzamelnaam. Onze tooling is zeer breed, met een transparante tariefkaart. We starten doorgaans met een content kalender. Onze toolbox bevat vele vormen blogs, vlogs, audio- en video podcasts en nog veel meer. We hebben een enorm netwerk opgebouwd met kwalitatieve journalisten, redacteurs, artiesten, studio’s en productiemaatschappijen. Smeet het ijzer als het het heet is. Content marketing is de juiste boodschap aan de juiste doelgroep precies op het juiste moment. 

Verbeter je vindbaarheid, creëer meer bezoekers en ga meer verkopen. Met de juiste content strategie vind je jouw doelgroep. 

Content heeft van alle reclame mogelijkheden de beste ROI. Weinig waste, je plukt lang de vruchten en bespaart kosten. 

Verhoog niet alleen je autoriteit bij je klanten maar creëer voor verschillende doelgroepen precies de juiste funnel/ customer journey. 

Contentkalender

Een content kalender is de basis van content strategie en geeft grip op je communicatie. Zowel kanaal management maar ook een logische opvolging van verschillende boodschappen. Alles strategisch op elkaar afgestemd.

Social Media strategie

Gebruik het bereik van de verschillende Social media platformen om je branding en content bij de juiste doelgroep en deelsegmenten onder de aandacht te brengen. Creëer een optimale customer journey, over alle kanalen heen. 

Social Media management

Met slechts een paar klikken plannen we de plaatsing van jouw berichten op jouw verschillende kanalen. Bespaar kosten en tijd door ons jouw Social media kanalen te laten managen. Relevante content wordt op deze wijze volgordelijk juist geplaatst en we kunnen de strategie tot in detail uitwerken, van minuut tot minuut weten wanneer wat waar wordt geplaatst.

Audio & Video podcast

Wij hebben zeer veel ervaring met het maken van audio- of videopodcasts. We werken altijd met een studio (voor audio podcast hebben we indien gewenst een mobiele studio), technicus, redacteur, montage en Q&A suggestie en voor videopodcasts werken we met verschillende camera posities. Een co-presentator/ journalist etc is optioneel. Gegarandeerd professioneel resultaat. 

Blog & Vlog

Zoekmachines hechten veel waarde aan relevante informatie. Deze informatie moet waardevol, actueel, uniek en authentiek zijn. Naast SEO creëren we zo tevens nieuwe funnels/ customer journeys. Wij nemen de eerste keer ruim de tijd om je business te leren begrijpen. Daarna kost het je doorgaans niet meer dan 15 minuten per maand. Onze copywriters en journalisten doen voor jou de rest.

E-mailmarketing

Sales, relatie management etc. Segmenteren en opdelen om vervolgens een echt persoonlijk bericht op maat te versturen naar klantgroepen. Wij nemen ruim de tijd om een strategie te creëren. Daarna kost het je doorgaans slechts 15 minuten per maand. Onze designers en copywriters doen voor jou de rest en maken de mail inclusief design helemaal op. Volg de resultaten via ons dashboard.

Prijstabel

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099/vanaf
 • Design (i)
 • Website bouw (i)
 • Technische optimalisatie
 • Aanmelden bij Google
 • Inrichten website
 • 24/7 support

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4
Buy

Website

1750/vanaf
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support

Website

1750/vanaf
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support