Marketing & ROI

Maak mogelijk wat onmogelijk leek. Meer verkopen, betere ROI met een bekertje investering. Werk met onze online marketing experts naadloos samen, altijd doelgericht en op basis van data en techniek. 

Wil je een marketing project bespreken?

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

LeonK Creativeteam

Leon Katz

Specialist

Wat is online marketing & ROI?

Online marketing is er op gericht jouw producten en of diensten online te promoten. Dit met als doel meer resultaat te realiseren. Wij schrijven marketing graag met een “S” omdat het hier vaak over (meer) Sales gaat. Door data, analyses, platformen en techniek slim in te zetten zijn we in staat kost efficient doelen te realiseren. Hiervoor gebruiken we ondermeer; Marketplaces, Marketing automation, Data en Analyses, maar ook Content marketing en verschillende vormen van paid advertising, zoals social, SEA, video en display

Met de huidige stand van de techniek zijn we meer dan ooit in staat met minder budget en vaak verrassend vlot resultaten te verbeteren welke bijna onhaalbaar leken. 

Onze MarCom adviseurs schakelen naadloos met techniek en kunnen werken als een onderdeel van uw marketing team. Doelgericht en transparant op naar ROI.

Door KPI’s helder vooraf te definiëren en ook de data structuur goed in te richten wordt marketing nog meer ROI gedreven, wetenschappelijker en effectiever.

Marketplaces

Als je producten wilt verkopen, en gebruik wilt maken van het netwerk van MPC’s, wij ondersteunen je. Voor het inrichten en optimaliseren van de verkoop op MPC’s als Amazon, Bol en Marktplaats, ben je bij ons aan het juiste adres. Voor de meeste producten hebben we naast “E-fulfilment” ook alternatieve oplossingen. 

Marketing automation

Marketing Automation is een verzamelnaam voor het gebruiken van verschillende platformen en technieken, zowel off- als online, ten einde effectief met doelgroepen te kunnen communiceren en meer te verkopen. Via onze API experts zijn we in staat de meeste processen volledig automatisch te laten verlopen.  Dit scheelt tijd, geld en is vaak zeer efficient. 

Data & analytics

Binnen al onze werkgebieden, of het nu gaat om SEO, conversie optimalisatie marketing automatisering, het verbeteren van de customer journey of het inzetten van SEA, we proberen altijd zo goed mogelijk geïnformeerd beslissingen te nemen. Door data, analyses en een intelligente interpretatie, kom je tot betere keuzes. Resultaat gericht en zoveel mogelijk real time beschikbaar via onze dashboards.

Content marketing

Content marketing is een verzamelnaam. Onze tooling is zeer breed, met een transparante tariefkaart. We starten doorgaans met een content kalender. Onze toolbox bevat vele vormen blogs, vlogs, audio- en video podcasts en nog veel meer. We hebben een enorm netwerk opgebouwd met kwalitatieve journalisten, redacteurs, artiesten, studio’s en productiemaatschappijen. 

Social advertising

Instagram, Facebook, TikTok, Snapchat, Twitter, LinkedIn, we zetten ze graag in voor het realiseren van jouw marketing doelstellingen. Ons design team en indien nodig, onze copywriters staan voor je klaar. Doorgaans beginnen we met een content content marketing, waarbij de inzet van social een logisch vervolgstap is. 

Display & Video advertising

Na een concurrentieonderzoek, komen we mogelijk tot het advies paid advertising in te zetten. Het vinden van een passende techstack is dan relevant. Wij weten de weg binnen de display, video en de SEA wereld en zullen samen een kost efficiënte en vooral ook effectieve oplossing vinden. 

Prijstabel

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
 • Design (i)
 • Website bouw (i)
 • Technische optimalisatie
 • Aanmelden bij Google
 • Inrichten website
 • 24/7 support

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4
Buy

Website

1750 / vanaf
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support

Website

1750 / vanaf
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support