Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Maak je website goed vindbaar in Google. Wij streven altijd naar een top 3 positie. Krijg meer organisch bezoekers, vind nieuwe klanten – zonder koude acquisitie of hoge reclame budgetten.

Wil je een SEO project bespreken?

Neem contact met ons op. We helpen je graag.

LeonK Creativeteam

Leon Katz

Specialist

Wat is zoekmachine optimalisatie?

Door hoger in Google te staan breng je meer relevante bezoekers naar je website. Er zijn vele manieren om met je producten of diensten hoger in Google. In essentie gaat het om keywords. Dit zijn de woorden waarop iemand in Google zoekt. Door de juiste balans van content, backlinks, techniek, semantics en user retention verbeteren we jouw vindbaarheid, zowel landelijk als regionaal. Een juiste balans is belangrijk, wanneer je bijvoorbeeld te veel zoekwoorden gebruikt, zal Google jouw website intern als spam markeren en zal je juist lager op de lijst komen te staan. Vraag onze experts om een gratis SEO scan of neem contact met ons op.

Organisch goed vindbaar zijn zodat je dus eigenlijk ‘gratis’ bezoekers op je website krijgt. Optimaal gebruik van analyses, techniek, content en intelligentie voor jouw resultaat.

Een gedegen zoekwoord- en concurrentie onderzoek geeft waardevolle marketing inzichten. Deze zijn vervolgens goed te volgen middels onze overzichten en dashboards

Naast korte termijn bezoek en sales verbetering kan een gedegen SEO aanpak jarenlang effect hebben. Zelfs als je stopt met investeren blijf je organisch vaak goed vindbaar.

Zoekwoordenonderzoek

In deze eerste fase van onderzoek, kijken we naar onszelf, dus jouw bedrijf- en productprofiel. Op basis daarvan maken we een gedegen analyse van relevante zoekwoorden en woordcombinaties. Het rapport bevat waardevolle input voor de website structuur, benodigde content en geeft zelfs vaak nieuwe marketing inzichten tbv de customer journey. Een zoekwoord analyse is de eerste stap van een breder onderzoek, op weg naar top posities binnen Google.

Concurrentieanalyse

Als tweede en middelste stap van de onderzoeksfase kijken we naar de concurrentie. Is er veel concurrentie, don’t worry! Wij vinden een slimme (en indien nodig kostenefficiënte) oplossing waardoor je toch beter vindbaar wordt. Het betrekken van de markt is relevant bij het komen tot de juiste SEO strategie. Daardoor is concurrentie altijd een onderdeel van onze rapportage.

SEO techniek

Als derde en tevens laatste stap van de onderzoeksfase kijken we naar de techniek. Een scan op 50 punten vertelt ons hoe goed de site technisch klaar staat. De algoritmes van Google zijn extreem slim, zien de klantbeleving, begrijpen de content en Google kijkt ook naar de achterliggende techniek. In deze fase kijken we wat nog meer technisch kunnen doen om beter vindbaar te worden.

SEO copywriting

Waar we binnen onze Content divisie ons richten op content in de brede zin, vertrekt een SEO copywriter altijd vanuit het zoekwoordenonderzoek, de concurrentieanalyse en de met jou besproken strategie. Onze SEO copywriters denken verder dan simpele wervende teksten en komen met de noodzakelijke authentieke content welke nodig is om beter vindbaar te worden. Deze content sluit altijd naadloos aan op jouw producten of diensten.

Local SEO

Zoekmachine optimalisatie is steeds belangrijker voor je website of webshop. Zonder een goede zoekmachine optimalisatie strategie, zullen je concurrenten het altijd winnen.
Minstens zo belangrijk is het zorgen van een lokale zoekmachine strategie. Google is steeds slimmer aan het worden als het gaat om lokale zoekresultaten. Wij helpen je met het opzetten van een goed en effectieve zoekmachine strategie.

Linkbuilding

Van de vele factoren die invloed hebben op de zoekresultaten is linkbuilding een van de belangrijkste. Zoals met veel zaken is kwaliteit hier minstens zo relevant als kwantiteit. Google kijkt naar de autoriteit van de backlinks van jouw website en heeft zelfs bevestigd dat backlinks een van de top 3 ranking factoren zijn (naast het algoritme en content). Het is dus naast content en techniek dus relevant actief bezig te zijn met het linkprofiel van jouw websites.

Prijstabel

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4

Website

2099 / vanaf
 • Design (i)
 • Website bouw (i)
 • Technische optimalisatie
 • Aanmelden bij Google
 • Inrichten website
 • 24/7 support

Website

2099 / vanaf
Design
Feature #2
Feature #3
Feature #4
Buy

Website

1750 / vanaf
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support

Website

1750 / vanaf
 • Unlimited calls
 • Free hosting
 • 500 MB of storage space
 • 500 MB Bandwidth
 • 24/7 support