Gratis website check

Tegenwoordig kun je als bedrijf eigenlijk niet meer zonder website. Telefoonboeken zijn uit de tijd en waar kunnen potentiele klanten jouw bedrijf beter vinden dan op het web? Toch is het nog niet zo simpel. Als je ook daadwerkelijk gevonden wilt worden, komt er wat meer bij kijken dan alleen een mooie website bouwen. Juist omdat tegenwoordig bijna iedereen een website heeft, is het belangrijk dat toekomstige klanten jouw website kunnen vinden tussen alle andere aanbieders. Je moet dus zorgen dat geïnteresseerden bij jouw bedrijf terecht komen, wanneer ze gaan surfen of googelen op het web. Dat is niet altijd even simpel en hier is meestal kennis van zaken voor nodig. Toch is het een essentieel onderdeel om de functionaliteit van de website te perfectioneren. Het zou zonde zijn als je bedrijf een mooie website heeft, maar niemand kijkt of klikt er op. Een gratis website check zou hier uitkomst kunnen bieden.

De mogelijke voordelen van een goede website zijn:

  • Gevonden worden als bedrijf
  • Je product of dienst te promoten
  • Nieuwe of bestaande klanten informeren
  • Het verkopen van producten
  • Klantenkring vergroten
  • Op één lijn blijven met, of het vooruitstreven van concurrenten
  • Besparing op tijd en kosten
  • Resultaten meten
  • Laagdrempelige vorm van eerste contact

Een website is eigenlijk de enige medewerker van het bedrijf die zich 24/7 voor het bedrijf inspant, er zijn maar weinig medewerkers die op ieder uur van de dag de klanten van informatie kunnen voorzien. Een goede website kan dat wel. Hiervoor moet de website wel aan een aantal eisen voldoen. Hij moet goed vindbaar zijn en de bezoeker moet makkelijk kunnen vinden wat hij zoekt. Gebruiksvriendelijkheid is dus erg belangrijk. Op het moment dat er wel veel bezoekers zijn, maar geen resultaten, moet er misschien ook iets aan de conversie worden gedaan. De vindbaarheid in de zoekmachines wordt medebepaald door de tekst die op de website is geplaatst. SEO, ofwel: ‘Search Engine Optimization’ is dus een belangrijk onderdeel bij het maken van een website. Een seo check uitvoeren is hiervoor een ideale oplossing bij nieuwe of bestaande websites.

Meer kliks met Creative Team

Eigenlijk kunnen we alles kort samenvatten: ‘hoe zorg je dat een website meer kliks krijgt?’ Creative Team kan je daar mee helpen. Wij hebben de juiste specialisten in huis om de website zo te perfectioneren dat hij bijdraagt aan de groei van de onderneming. Bij ons kun je een gratis websiteonderzoek laten doen om te kijken of de site ook daadwerkelijk nuttig is voor je bedrijf. Naar aanleiding van deze gratis website check, ontvang je een uitgebreid rapport met concrete tips. Ook geven wij een vrijblijvende prijsopgave, indien Creative Team moet worden ingezet om deze aanpassingen uit te voeren. Het uitgebreide advies betreffende techniek, snelheid, techniek, afbeeldingen, on site optimalisatie en verbeterpunten betreffende social media en algemene zaken is volledig gratis. Het is dus altijd de moeite waard om de gratis website test te doen. Laat je website controleren door je gegevens in te vullen. Eenvoudiger kan het bijna niet. 

Gratis website check

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp