Beheer je eigen website met WordPress

WordPress website bouwer: Creatief, uniek & scherp geprijsd

Steeds meer bedrijven, organisaties of particulieren kiezen voor een website op basis van WordPress. Niet gek ook, want de mogelijkheden van het platform zijn nagenoeg eindeloos. Daardoor maakt een goede WordPress website bouwer je website altijd zoals jij ‘m hebben wilt: stijlvol en effectief. Gegarandeerd.

Creative Team is die WordPress website bouwer. Je kunt bij ons niet alleen voordelig een webshop of website laten maken, maar we leggen met een technisch feilloze en snel ladende website ook nog eens de basis voor effectieve zoekmachine optimalisatie: je website meteen goed vindbaar in Google. Betaalbaar én doeltreffend dus!

Gebouwd met WordPress
Van one pagers tot aan complexe webshops

Wat is WordPress?

Voor een WordPress website bouwer is WordPress is een open-source tool voor webdesign, geschreven in PHP en met een MySQL-database. Maar voor jou is het vooral het meest populaire en gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) dat er bestaat; je kunt er gemakkelijk je website mee bewerken en onderhouden. En daar heb je zelf helemaal geen technische kennis voor nodig.

Onlangs opgeleverd

Cavataria.nl

Website

TheRecruitBoosters.com

Website

Boetechmeps.com

Website & Webshop

Cartie.com

Landingspagina

Wat kun je ermee?

Laten we die vraag even anders formuleren: wat kun je er vooral niet mee? Één van de grote voordelen van het platform is dat het ‘open-source’ is: iedereen kan de gebruikte code inzien en naar eigen inzicht kan aanpassen. Dat betekent dat je WordPress website bouwer ieder aspect van je website af kan stemmen op jouw wensen op ieder device (tablet, mobiel en tablet). Tot in het kleinste detail. Op die manier krijg je altijd een op maat gemaakte website.

Alle websites zijn gebouwd met WordPress. Eenvoudig en snel.

Themes & plugins

Webdesign begint vaak allemaal met een template of theme: de basis van je website met betrekking tot het uiterlijk en functionaliteit. Er zijn al ontzettend veel verschillende themes ‘voorgeprogrammeerd’, maar je kunt er natuurlijk ook zelf eentje laten maken door je WordPress website bouwer. Of er eentje aan laten passen, zodat-ie jouw huisstijl feilloos weerspiegelt.

Daarnaast kun je allerlei WordPress plugins aan je website toevoegen. Dat zijn een soort kleine programmaatjes die je website extra functionaliteiten geven, zonder dat je daar allerlei ingewikkelde code voor hoeft te schrijven. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, social media koppelingen, zoekmachine optimalisatie en heel veel andere dingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een plugin voor gemaakt.

Wie gebruiken het systeem?

WordPress is één van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Zo’n 30% van alle websites op het internet is gemaakt met het platform en zelfs grote multinationals als Microsoft, Walt Disney, Mercedes-Benz en Sony Music zijn in zee gegaan met een WordPress website bouwer om een mooie website te laten maken. Om nog maar te zwijgen over alle andere kranten, artiesten of instanties.

Alle websites worden Responsive gebouwd.

Onze klanten aan het woord

Daniel Kuipers

5/5
Creative Team is een fijne partij om mee samen te werken. Fijne communicatie, levert een goede website op en denkt mee.

Karlijn Vroom

5/5
Creative Team verzorgt voor ons de zoekmachine optimalisatie. Tevreden met de eerste resultaten.

Bob Lambregts

5/5
Via Creative Team een website laten bouwen. Ik vond de communicatie prettig en er wordt meegedacht over de mogelijkheden. Daarbij is er snel te schakelen. Kortom een prima partij voor als je een website wil laten bouwen voor webshop of landingspagina.

Gerard Keg

5/5
De ondersteuning na het maken van de website is voor mij goud waard. Leon Katz is altijd bereikbaar en snel met antwoorden. Afgezien natuurlijk van mijn door Creative Team gemaakte nieuwe website die binnen 4 weken live was en er heel goed uitziet.

Rico van Doorn

5/5
Wat een fijn bedrijf om mee te werken! Leon staat altijd voor je klaar en denkt echt met je mee. Daarbij is de prijs meer dan fair en zijn we inmiddels drie websites verder. Echt een aanrader!

Timo Smit

5/5
Snel goede hulp! Werk al jaren met ze, naar grote tevredenheid.