WordPress website bouwer nodig?

Wij zijn specialist in het bouwen van WordPress websites en webshops.
Voor ieder project hebben wij de juiste WordPress expertise in huis.

Klanten geven ons gemiddeld een 9,7
4.7/5

Onze stappenplan

Stap 1

Kennismakking

Vraag als eerste een offerte op via onze website. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.

Stap 2

Offerte WordPress site

Nadat wij uw wensen hebben gehoord. Sturen wij z.s.m. de offerte op. En kunnen we aan de slag gaan met uw website of webshop.

Stap 3

Oplevering website

De oplevering van uw website volgt. Meestal is de ontwikkelingsfase van een website 1 a 2 weken en een webshop 3 a 4 weken.

WordPress website bouwer: Creatief, uniek & scherp geprijsd

Steeds meer bedrijven, organisaties of particulieren kiezen voor een website op basis van WordPress. Niet gek ook, want de mogelijkheden van het platform zijn nagenoeg eindeloos. Daardoor maakt een goede WordPress website bouwer je website altijd zoals jij ‘m hebben wilt: stijlvol en effectief. Gegarandeerd.

Creative Team is die WordPress website bouwer. Je kunt bij ons niet alleen voordelig een webshop of website laten maken, maar we leggen met een technisch feilloze en snel ladende website ook nog eens de basis voor effectieve zoekmachine optimalisatie: je website meteen goed vindbaar in Google. Betaalbaar én doeltreffend dus!

Bij Creative Team profiteer je van:

  • ruim 12 jaar ervaring in webdesign
  • creatieve en unieke vormgeving
  • een fijne gebruikservaring
  • snelle oplevering
  • nazorg d.m.v. website onderhoud

Wat is WordPress?

Voor een WordPress website bouwer is WordPress is een open-source tool voor webdesign, geschreven in PHP en met een MySQL-database. Maar voor jou is het vooral het meest populaire en gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) dat er bestaat; je kunt er gemakkelijk je website mee bewerken en onderhouden. En daar heb je zelf helemaal geen technische kennis voor nodig.

Wat kun je ermee?

Laten we die vraag even anders formuleren: wat kun je er vooral niet mee? Één van de grote voordelen van het platform is dat het ‘open-source’ is: iedereen kan de gebruikte code inzien en naar eigen inzicht kan aanpassen. Dat betekent dat je WordPress website bouwer ieder aspect van je website af kan stemmen op jouw wensen op ieder device (tablet, mobiel en tablet). Tot in het kleinste detail. Op die manier krijg je altijd een op maat gemaakte website.

Responsive website
Alle websites zijn gebouwd met WordPress. Eenvoudig en snel.

Themes & plugins

Webdesign begint vaak allemaal met een template of theme: de basis van je website met betrekking tot het uiterlijk en functionaliteit. Er zijn al ontzettend veel verschillende themes ‘voorgeprogrammeerd’, maar je kunt er natuurlijk ook zelf eentje laten maken door je WordPress website bouwer. Of er eentje aan laten passen, zodat-ie jouw huisstijl feilloos weerspiegelt.

Daarnaast kun je allerlei WordPress plugins aan je website toevoegen. Dat zijn een soort kleine programmaatjes die je website extra functionaliteiten geven, zonder dat je daar allerlei ingewikkelde code voor hoeft te schrijven. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, social media koppelingen, zoekmachine optimalisatie en heel veel andere dingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een plugin voor gemaakt.

Wie gebruiken het systeem?

WordPress is één van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Zo’n 30% van alle websites op het internet is gemaakt met het platform en zelfs grote multinationals als Microsoft, Walt Disney, Mercedes-Benz en Sony Music zijn in zee gegaan met een WordPress website bouwer om een mooie website te laten maken. Om nog maar te zwijgen over alle andere kranten, artiesten of instanties.

Alle websites worden Responsive gebouwd.

Waarom een WordPress website of webshop?

Het is niet voor niets dat WordPress zo’n ontzettend populair platform is. Het heeft namelijk heel erg veel voordelen:

Makkelijk in gebruik

WordPress is ten eerste makkelijk te gebruiken. Je hebt geen technische kennis nodig om nieuwe artikelen of blogs op je website te plaatsen. Bovendien werkt het gewoon online: je hebt er geen software voor nodig en je hebt altijd en overal toegang tot je website. Wel zo prettig.

Eindeloze mogelijkheden

Dankzij alle themes, plugins en de open-source code heeft WordPress nagenoeg eindeloze mogelijkheden. Maar echt. Je WordPress website bouwer kan letterlijk alle kanten op en alle denkbare functies in je website of webshop verwerken. Beter wordt het niet.

Mobielvriendelijk

Een WordPress website is gemakkelijk responsive te maken. Dat wil zeggen dat-ie goed weergegeven wordt en perfect werkt op alle mogelijke apparaten. Van smartphones en tablets tot aan je desktop. Zo bied je al je bezoekers de best mogelijke gebruikservaring. Altijd.

Online marketing integratie

Je WordPress website bouwer kan ook allerlei online marketing functies implementeren. Je kunt daarbij denken aan social media koppelingen of het bijhouden van gebruiksgegevens om je website nóg beter te maken.

Goed voor de zoekmachines

WordPress websites zijn in de basis prima geschikt voor een stukje zoekmachine optimalisatie (SEO). Populaire zoekmachines als Google en Bing kunnen dankzij de relatief simpele en schone code snel kunnen bepalen waar je website over gaat. Met hogere rankings tot gevolg

Relatief goedkoop

Last, but not least, je website laten maken door een WordPress website bouwer is relatief goedkoop. Veel onderdelen zijn immers al voorgeprogrammeerd, waardoor je webdesigner vaak maar weinig tijd kwijt is aan het bouwen van een website. Dat drukt de kosten en zorgt bovendien voor een snelle oplevering!

Case

Volta Energy

Voor Volta Energy hebben wij de totale website en webshop gebouwd. De website heeft ook een unieke custom made energie calculator. 

Het is ook mogelijk om de producten d.m.v. een bestelmethode gekoppeld aan Google Maps te bestellen. Iedere maand voorzien wij de website van nieuwe content en updates om binnen Google op te vallen en met succes. De website draait als een trein.

Neem contact met ons op

Wij geven vrijblijvend advies over je nieuwe website of webshop. 

Gratis offerte ontvangen
  • Binnen 8 uur reactie
  • Offerte op maat
  • Gratis en 100% vrijblijvend
  • Ruim 50 klanten in je regio gingen je voor
  • Gem oordeel van 9.6 van 10