WordPress website bouwer

Wij zijn specialist in het bouwen van WordPress websites en webshops. Voor ieder project hebben wij de juiste WordPress expertise in huis.

Contact opnemen

Wil je een nieuwe website, webshop of meer bezoekers d.m.v. online marketing?

WordPress website bouwer: Creatief, uniek & scherp geprijsd

Steeds meer bedrijven, organisaties of particulieren kiezen voor een website op basis van WordPress. Niet gek ook, want de mogelijkheden van het platform zijn nagenoeg eindeloos. Daardoor maakt een goede WordPress website bouwer je website altijd zoals jij ‘m hebben wilt: stijlvol en effectief. Gegarandeerd.

Creative Team is die WordPress website bouwer. Je kunt bij ons niet alleen voordelig een webshop of website laten maken, maar we leggen met een technisch feilloze en snel ladende website ook nog eens de basis voor effectieve zoekmachine optimalisatie: je website meteen goed vindbaar in Google. Betaalbaar én doeltreffend dus!

Leon Katz
WordPress specialist

Onlangs opgeleverd

Cavataria.nl

Website

TheRecruitBoosters.com

Website

Boetechmeps.com

Website & Webshop

Cartie.com

Landingspagina

Wat is WordPress?

Voor een WordPress website bouwer is WordPress is een open-source tool voor webdesign, geschreven in PHP en met een MySQL-database. Maar voor jou is het vooral het meest populaire en gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS) dat er bestaat; je kunt er gemakkelijk je website mee bewerken en onderhouden. En daar heb je zelf helemaal geen technische kennis voor nodig.

Wat kun je ermee?

Laten we die vraag even anders formuleren: wat kun je er vooral niet mee? Één van de grote voordelen van het platform is dat het ‘open-source’ is: iedereen kan de gebruikte code inzien en naar eigen inzicht kan aanpassen. Dat betekent dat je WordPress website bouwer ieder aspect van je website af kan stemmen op jouw wensen op ieder device (tablet, mobiel en tablet). Tot in het kleinste detail. Op die manier krijg je altijd een op maat gemaakte website.

Alle websites zijn gebouwd met WordPress. Eenvoudig en snel.

Themes & plugins

Webdesign begint vaak allemaal met een template of theme: de basis van je website met betrekking tot het uiterlijk en functionaliteit. Er zijn al ontzettend veel verschillende themes ‘voorgeprogrammeerd’, maar je kunt er natuurlijk ook zelf eentje laten maken door je WordPress website bouwer. Of er eentje aan laten passen, zodat-ie jouw huisstijl feilloos weerspiegelt.

Daarnaast kun je allerlei WordPress plugins aan je website toevoegen. Dat zijn een soort kleine programmaatjes die je website extra functionaliteiten geven, zonder dat je daar allerlei ingewikkelde code voor hoeft te schrijven. Zo zijn er plugins voor contactformulieren, social media koppelingen, zoekmachine optimalisatie en heel veel andere dingen. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een plugin voor gemaakt.

Wie gebruiken het systeem?

WordPress is één van de meest gebruikte content management systemen ter wereld. Zo’n 30% van alle websites op het internet is gemaakt met het platform en zelfs grote multinationals als Microsoft, Walt Disney, Mercedes-Benz en Sony Music zijn in zee gegaan met een WordPress website bouwer om een mooie website te laten maken. Om nog maar te zwijgen over alle andere kranten, artiesten of instanties.

Alle websites worden Responsive gebouwd.
Gratis offerte ontvangen