Daniel Kuipers

5/5
Creative Team is een fijne partij om mee samen te werken. Fijne communicatie, levert een goede website op en denkt mee.

Karlijn Vroom

5/5
Creative Team verzorgt voor ons de zoekmachine optimalisatie. Tevreden met de eerste resultaten.

Bob Lambregts

5/5
Via Creative Team een website laten bouwen. Ik vond de communicatie prettig en er wordt meegedacht over de mogelijkheden. Daarbij is er snel te schakelen. Kortom een prima partij voor als je een website wil laten bouwen voor webshop of landingspagina.

Gerard Keg

5/5
De ondersteuning na het maken van de website is voor mij goud waard. Leon Katz is altijd bereikbaar en snel met antwoorden. Afgezien natuurlijk van mijn door Creative Team gemaakte nieuwe website die binnen 4 weken live was en er heel goed uitziet.

Rico van Doorn

5/5
Wat een fijn bedrijf om mee te werken! Leon staat altijd voor je klaar en denkt echt met je mee. Daarbij is de prijs meer dan fair en zijn we inmiddels drie websites verder. Echt een aanrader!

Timo Smit

5/5
Snel goede hulp! Werk al jaren met ze, naar grote tevredenheid.

Jip van der Valk

5/5
Leon van Creative Team heeft op basis van een nieuw ontwerp, mijn website opnieuw vormgegeven, meer toegerust op de mogelijkheden van vandaag. Daar ben ik prima tevreden mee. Ook kon ik hem snel bereiken als ik vragen had hoe functionaliteiten aan de achterkant werkten, zelfs in de avonduren. Leon bedankt!

Michel

5/5
Creative Team is het voorbeeld van een bedrijf die heel erg goed is in wat ze doen. Wij hebben in Creative Team dan ook een betrouwbare partner gevonden waar wij prettig mee samenwerken.

Hans Breuker

5/5
Creative Team is onze vaste partner op het gebied van website en webshop ontwikkeling. Snelle en goede service.