Bent u een ondernemer in Hoofddorp en wilt u een nieuwe website? Creative Team bouwt uw website voor een all-in prijs van €499,-. De website is binnen 1 week live. Met onze unieke Creative Team stappenplan kunnen wij de website heel snel en kundig bouwen. 

Hoofddorp wordt vaak gezien als het nieuwe hart van de omgeving. Met zijn gunstige ligging is Hoofddorp het toneel voor lokale, nationale en internationale bedrijven. Logisch natuurlijk, deze plek is ideaal voor een snelle bedrijfsgroei.

Om dit echt te kunnen verwezenlijken in de 21ste eeuw, is het hebben van goede webdesign Hoofddorp onmisbaar. Tegenwoordig wordt geen enkel zelf respecterend bedrijf nog serieus genomen als ze geen goed digitaal uithangbord hebben. Een website is de plek waar potentiële klanten komen om informatie te vinden, maar ook zeker om aangezet te worden tot het maken van een aankoop. Wil jij een goede website hebben, dan is het essentieel om een voor webdesign Hoofddorp te kiezen. Alleen mensen met verstand van jouw locatie kunnen jouw digitale vestiging tot leven brengen.

Als jij een website maken Hoofddorp wilt, dan helpen wij van Creative Team jou graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring in webdesign kunnen wij een passende website maken met alles wat jij wilt hebben, voor een heel scherp tarief. Wil jij weten wat wij te bieden hebben, wij hebben een aantal dingen opgesomd.

Kwaliteit boven alles

Webdesign Hoofddorp moet anno 2018 voldoen aan een aantal vereisten. Zo moet een website niet alleen werken op de computer, maar moet het ook vloeiend te gebruiken zijn op de laptop, tablet en natuurlijk op de smartphone. Daarnaast moet het uiterlijk modern en intuïtief zijn, zodat iedereen de website met gemak kan navigeren.

Website maken Hoofddorp voor een vast laag tarief

Wij vinden dat een webdesign toegankelijk moet zijn voor iedereen, dat geldt ook voor mensen die een website maken Hoofddorp willen. Toch zien wij jammer genoeg dat veel andere bedrijven woekerprijzen rekenen voor vaak ondermaatse kwaliteit als het gaat om webdesign Hoofddorp. Daarom leveren wij altijd de hoogste kwaliteit voor een vast laag tarief:

  • Een normale website met 5 pagina’s (wat meer dan genoeg is voor 99% van de websites) maken wij persoonlijk voor jou voor een vaste prijs van €499.
  • Ben je op zoek naar een webshop, dan rekenen wij hier slechts €899 voor.

Bij deze prijzen zit alles wat bij webdesign Hoofddorp komt kijken inbegrepen. Wij werken nauw met de klant samen en vragen dan ook om relevante teksten, afbeeldingen en gegevens, zodat we jouw website precies zo kunnen maken zoals jij dat wilt. Heb je meer dan bijvoorbeeld 5 pagina’s nodig bij een website maken Hoofddorp? Dan kan dit in overleg natuurlijk geregeld worden.

Jouw website binnen 7 dagen online

Misschien nog wel het mooiste van onze webdesign Hoofddorp service, is het feit dat wij jouw website binnen 7 dagen nadat wij de gegevens hebben ontvangen werkend online hebben staan. Wij vragen jou dan om de website te controleren. Waar nodig brengen wij dan nog veranderingen aan en vervolgens is de website helemaal in jouw eigen bezit. Wij brengen geen extra maandelijkse kosten in rekening, jouw website is echt 100% van jou.