Meer bezoekers en meer omzet door gebruik te maken van SEO.

Wil jij met jouw SEO website hoger in Google komen te staan? Dan moeten jouw teksten keywords bevatten. Keywords zijn woorden die ook in Google worden ingevoerd. Als voorbeeld nemen we een schoenenwinkel. Als jij als webwinkel voor schoenen een pagina hebt met vaak de woorden ‘leren schoenen kopen’ dan zal iemand die op ‘leren schoenen kopen’ jouw website sneller op Google vinden. 

Belangrijk om te weten:

Een goede SEO website maakt gebruik van keywords, maar dan wel in mate. Wanneer je er te veel gebruikt zal Google jouw website intern als spam markeren en zal je juist lager op de lijst komen te staan.

Hoger in Google komen te staan heeft naast deze twee aspecten nog heel veel andere nuances. Backlinks, semantics en user retention zijn allen erg belangrijk. Daarom raden we je aan om jouw website door ons te laten maken, op die manier zorgen we er voor dat het maximale uit jouw SEO website gehaald wordt.

Leon Katz
Oprichter Creative Team

Aan de slag met SEO

Als jij hoger in Google wilt komen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. De overkoepelende term waar het hier om gaat heet SEO, wat voor Search Engine Optimization staat.

Een SEO website is een website die optimaal is ingericht qua teksten en structuur, zodat de website hoog in Google komt te staan. Hieronder een aantal tips waar jij op kan letten en waar wij rekening mee houden tijdens ons webdesign.

WordPress SEO specialisten

76% van onze klanten gebruiken het CMS systeem genaamd WordPress. WordPress is zeer makkelijk in gebruik en kan worden uitgbereid met een webshop systeem genaamd WooCommerce. Wij hebben met beide systemen meer dan 10 jaar ervaring.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen nooit garanderen dat nummer #1 in Google haalbaar is. Wij kunnen wel garanderen dat wij met onze middelen en ervaringen een zo hoog mogelijke plek binnen Google mogelijk is. Dat kan nummer heel goed nummer #1 in Google zijn.

Dat verschilt heel erg wat voor soort website het is. Normaal duurt het ongeveer 3 tot 4 maanden voordat er structureel nieuwe bezoekers worden gerealiseerd.

Ja! Als je SEO goed aanpakt is het voor iedere website een must om te doen.

Wij gebruiken Google Analytics (gratis) om de correcte bezoekersaantallen te meten op je website. Met Google Analytics heb je alle informatie die je nodig hebt om met SEO succesvol te worden.