Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Als jij hoger in Google wilt komen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten.
De overkoepelende term waar het hier om gaat heet SEO, wat voor Search Engine Optimization staat.

SEO is een strategie. Geen hulpmiddel.

Reclame is onmisbaar voor ieder bedrijf. Dit geldt natuurlijk ook voor websites en webwinkels. Maar hoe doe je dat, er voor zorgen dat meer potentiële klanten naar jouw website toe komen? Immers, reclame maken via de krant of in de supermarkt is niet ideaal voor een modern medium als een website. Daarnaast wil je een zo groot mogelijk publiek aanspreken, dit is immers waar het internet voor gemaakt is. Gelukkig is er een middel waar iedereen toegang tot heeft waardoor jij gemakkelijk gevonden kan worden. Wij hebben het dan natuurlijk over Google.
Klanten geven ons gemiddeld een 4,8
5/5
Een klant van Creative Team met 3 zoekwooren op #1 in Google.

Aan de slag met SEO

Als jij hoger in Google wilt komen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. De overkoepelende term waar het hier om gaat heet SEO, wat voor Search Engine Optimization staat. Een SEO website is een website die optimaal is ingericht qua teksten en structuur, zodat hij heel hoog in Google komt te staan. Hieronder een aantal tips waar jij op kan letten en waar wij rekening mee houden tijdens ons webdesign.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen nooit garanderen dat nummer #1 in Google haalbaar is. Wij kunnen wel garanderen dat wij met onze middelen en ervaringen een zo hoog mogelijke plek binnen Google mogelijk is. Dat kan nummer heel goed nummer #1 in Google zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Onze ervaring leert dat je vanaf 3 maanden een stijging gaat zien in het aantal bezoekers nadat wij onze zoekmachine optimalisatie hebben gestart. Wij adviseren wel om minimaal 6 maanden met SEO bezig te zijn.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Optio, neque qui velit. Magni dolorum quidem ipsam eligendi, totam, facilis laudantium cum accusamus ullam voluptatibus commodi numquam, error, est. Ea, consequatur.

Hoger in Google komen te staan met keywords

Wil jij met jouw SEO website hoger in Google komen te staan? Dan moeten jouw teksten keywords bevatten. Keywords zijn woorden die ook in Google worden ingevoerd. Als voorbeeld nemen we een schoenenwinkel. Als jij als webwinkel voor schoenen een pagina hebt met vaak de woorden ‘leren schoenen kopen’ dan zal iemand die op ‘leren schoenen kopen’ jouw website sneller op Google vinden. Let hierbij wel op: een goede SEO website maakt gebruik van keywords, maar dan wel in mate. Wanneer je er te veel gebruikt zal Google jouw website intern als spam markeren en zal je juist lager op de lijst komen te staan.

Hoger in Google komen te staan heeft naast deze twee aspecten nog heel veel andere nuances. Backlinks, semantics en user retention zijn allen erg belangrijk. Daarom raden we je aan om jouw website door ons te laten maken, op die manier zorgen we er voor dat het maximale uit jouw SEO website gehaald wordt.

Voor onze klant Kookschorten.com hebben wij op verschillende zoekwoorden de nummer 1 positie in Google behaald. 

Kookschorten #1
Kookschort bedrukken #1
Kookschort met foto #2
Kookschort met naam #4

Content
Linkbuilding
Technische Optimalisatie

Voor Kookschorten.com hebben wij ook conversie optimalisatie toegepast. Dit heeft geresulteerd in stijging van 26% meer verkopen. Wilt u meer over weten, stuur ons dan een mail.

Wil jij van je website of webshop een succes maken?

Wil jij ook meer bezoekers en ervoor zorgen dat eventuele klanten meer offerte aanvragen via je website of verkopen door middel van je webshop gaan plaatsvinden? Doe nu de gratis website scan of neem contact op één met onze specialisten.

Ontvang een gratis website check.

Durf jij hem aan te vragen?

Leon Katz oprichter Creative Team

Leon Katz 
020 716 50 30
SEO specialist