Zoekmachine optimalisatie

Wij zijn specialist in het bouwen van WordPress websites en webshops. Voor ieder project hebben wij de juiste WordPress expertise in huis.

Contact opnemen

Wil je een nieuwe website, webshop of meer bezoekers d.m.v. online marketing?

Meer relevante bezoekers naar je website met SEO

Wil jij met jouw SEO website hoger in Google komen te staan? Dan moeten jouw teksten keywords bevatten. Keywords zijn woorden die ook in Google worden ingevoerd. Als voorbeeld nemen we een schoenenwinkel. Als jij als webwinkel voor schoenen een pagina hebt met vaak de woorden ‘leren schoenen kopen’ dan zal iemand die op ‘leren schoenen kopen’ jouw website sneller op Google vinden. 

Wat is belangrijk aan Zoekmachine Optimalisatie?

Een goede SEO website maakt gebruik van keywords, maar dan wel in mate. Wanneer je er te veel gebruikt zal Google jouw website intern als spam markeren en zal je juist lager op de lijst komen te staan.

Hoger in Google komen te staan heeft naast deze twee aspecten nog heel veel andere nuances. Backlinks, semantics en user retention zijn allen erg belangrijk. Daarom raden we je aan om jouw website door ons te laten maken, op die manier zorgen we er voor dat het maximale uit jouw SEO website gehaald wordt. Vraag nu een gratis SEO scan aan voor je bestaande website of webshop aan of neem contact met ons op.

Een greep uit onze klanten

Zoekmachine Optimalisatie stappenplan

Lokale zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie is steeds belangrijker voor je website of webshop. Zonder een goede zoekmachine optimalisatie strategie, zullen je concurrenten het altijd winnen. 

Minstens zo belangrijk is het zorgen van een lokale zoekmachine strategie. Google is steeds slimmer aan het worden als het gaat om lokale zoekresultaten.  Wij helpen je met het opzetten van een goed en effectieve zoekmachine strategie.

Gratis offerte ontvangen