Op zoek naar een website bouwer in Haarlem? Wij bouwen en onderhouden je nieuwe website en webshop. Wij bieden je  een all-in-one oplossing voor al je internet wensen.

WordPress website Haarlem

Wie op zoek is naar goede webdesign Haarlem moet goed zoeken. Er zijn namelijk heel veel verschillende aanbieders, en ieder levert lang niet even goede kwaliteit. Daarnaast lopen de prijzen ook heel erg uiteen. Misschien nog wel het vervelendste aan een website maken Haarlem is het feit dat je vast kan komen te zitten aan maandelijkse kosten voor het maken van de website.

Dit is in de meeste gevallen totaal overbodig. Wij van Creative Team waren deze praktijken zat en zetten ons in om webdesign Haarlem toegankelijk te maken voor iedereen. Ben jij op zoek naar een moderne, goed werkende en relevante website voor jezelf of jouw bedrijf? Wij helpen jou hier graag verder mee.

Wij ontwerpen je website in-huis op basis van je huisstijl.

Alle websites die wij ontwikkelen zijn Responsive. Dit wel zeggen dat ze optimaal werken op Desktop, Tablet en Mobiel.

Wij zorgen ervoor dat de website zo hoog mogelijk in Google staat.

Wij maken gebruik van verschillende gratis fotoservices. In overleg kiezen wij de juiste foto’s.

Wij onderhouden uw website, ook voor WordPress websites die wij niet hebben gebouwd kunnen wij een onderhoudscontract afsluiten.

Waarom zou je kiezen voor webdesign Haarlem van Creative Team?

Zoals gezegd zetten wij ons in voor het toegankelijk en betaalbaar maken van een website maken Haarlem. Dit doen wij aan de hand van een paar kernwaarden die wij heel belangrijk vinden. Deze hebben wij opgesomd:

  1. Website maken Haarlem voor een vaste lage prijs

Een website laten maken kan gemakkelijk oplopen tot duizenden euros, waar dit eigenlijk niet nodig is. Daarom kost een normale website bij ons gewoon een vast laag bedrag, namelijk €699 euro. Hiervoor krijg je vijf pagina’s zoals je dat zelf wilt.

Heb je een grote webwinkel nodig? Geen probleem, ook dat kan. Voor het vaste bedrag van €899 maken wij jouw droom webwinkel.

  1. Binnen 7 dagen is jouw website online en werkend

Zodra wij kunnen beginnen met werken zullen wij rond de klok werken om te garanderen dat jouw website binnen 7 dagen online is.

  1. Jij bepaald wat er op jouw website komt

Wij vragen jou voordat wij beginnen met het maken van de website om een aantal bestanden aan te leveren die je op de website wilt hebben staan. Denk hierbij aan afbeeldingen, teksten en andere informatie. Met deze bestanden zorgen wij er voor dat jouw website echt precies wordt zoals jij dat wilt hebben.

  1. Jouw website is ook echt jouw website

Zodra wij jouw website af hebben, en jij hem hebt goedgekeurd, zullen wij de website online gooien. Zodra alles werkend online staat dragen wij de website in zijn geheel over naar jouw eigen beheer. Je hoeft ons geen extra kosten te betalen iedere maand, jouw website is echt 100% van jou.

Recent opgeleverd

Trots zijn wij op onze samenwerkingen. Bekijk hieronder een kleine greep uit onze klanten.

Creative Team voor je