Bent u een ondernemer in Haarlem en wilt u een nieuwe website? Creative Team bouwt uw website voor een all-in prijs van €699,-. De website is binnen 1 week live. Met onze unieke Creative Team stappenplan kunnen wij de website heel snel en kundig bouwen. 

Wie op zoek is naar goede webdesign Haarlem moet goed zoeken. Er zijn namelijk heel veel verschillende aanbieders, en ieder levert lang niet even goede kwaliteit. Daarnaast lopen de prijzen ook heel erg uiteen. Misschien nog wel het vervelendste aan een website maken Haarlem is het feit dat je vast kan komen te zitten aan maandelijkse kosten voor het maken van de website.

Dit is in de meeste gevallen totaal overbodig. Wij van Creative Team waren deze praktijken zat en zetten ons in om webdesign Haarlem toegankelijk te maken voor iedereen. Ben jij op zoek naar een moderne, goed werkende en relevante website voor jezelf of jouw bedrijf? Wij helpen jou hier graag verder mee.

Waarom zou je kiezen voor webdesign Haarlem van Creative Team?

Zoals gezegd zetten wij ons in voor het toegankelijk en betaalbaar maken van een website maken Haarlem. Dit doen wij aan de hand van een paar kernwaarden die wij heel belangrijk vinden. Deze hebben wij opgesomd:

  1. Website maken Haarlem voor een vaste lage prijs

Een website laten maken kan gemakkelijk oplopen tot duizenden euros, waar dit eigenlijk niet nodig is. Daarom kost een normale website bij ons gewoon een vast laag bedrag, namelijk €699 euro. Hiervoor krijg je vijf pagina’s zoals je dat zelf wilt.

Heb je een grote webwinkel nodig? Geen probleem, ook dat kan. Voor het vaste bedrag van €899 maken wij jouw droom webwinkel.

  1. Binnen 7 dagen is jouw website online en werkend

Zodra wij kunnen beginnen met werken zullen wij rond de klok werken om te garanderen dat jouw website binnen 7 dagen online is.

  1. Jij bepaald wat er op jouw website komt

Wij vragen jou voordat wij beginnen met het maken van de website om een aantal bestanden aan te leveren die je op de website wilt hebben staan. Denk hierbij aan afbeeldingen, teksten en andere informatie. Met deze bestanden zorgen wij er voor dat jouw website echt precies wordt zoals jij dat wilt hebben.

  1. Jouw website is ook echt jouw website

Zodra wij jouw website af hebben, en jij hem hebt goedgekeurd, zullen wij de website online gooien. Zodra alles werkend online staat dragen wij de website in zijn geheel over naar jouw eigen beheer. Je hoeft ons geen extra kosten te betalen iedere maand, jouw website is echt 100% van jou.