Bent u een ondernemer in Amsterdam en wilt u een nieuwe website? Creative Team bouwt uw website voor een all-in prijs van €499,-. De website is binnen 1 week live. Met onze unieke Creative Team stappenplan kunnen wij de website heel snel en kundig bouwen. 

Webdesign Amsterdam is natuurlijk sinds de geboorte van het internet een belangrijk concept geweest. Als hoofdstad van ons land biedt Amsterdam bedrijven een plek om te floreren. Wil jij in dit bedrijfslandschap echter uitblinken boven de rest, dan heb je wel een hele goede website nodig.

Het belangrijke een goede website anno vandaag zijn een aantal factoren:

  • Jouw website moet goed vindbaar zijn op Google, en dus hoog in de lijst staan.
  • Jouw website moet een modern uiterlijk hebben dat gemakkelijk in gebruik is.
  • Jouw website moet goed werken op de computer, laptop, tablet en smartphone.
  • Maar bovenal moet jouw website echt persoonlijk en uniek zijn.

Wil jij een website maken Amsterdam, die voldoet aan deze vereisten? Er zijn veel verschillende bedrijven die jouw webdesign Amsterdam aanbieden. Toch zijn lang niet al deze bedrijven even proper en effectief. Wij zien dan ook veel te vaak dat ondermaatse websites verkocht worden aan bedrijven voor woekerprijzen.

Daarom zijn wij van Creative Team begonnen om hier verandering in te brengen. Wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme website voor een vast scherp tarief. Hierbij is onze eerste prioriteit om voor jou de perfecte website te maken.

Website maken Amsterdam hoeft niet duur te zijn

Wanneer je zoekt op webdesign Amsterdam, dan zie je al snel dat de prijzen erg uiteen lopen. Dit loopt vaak op tot een paar duizend euro. Vervolgens moet je dan ook nog eens een maandelijks bedrag betalen voor de onderhoud van de website, waar dit in werkelijkheid eigenlijk nooit nodig is.

Een website maken Amsterdam werkt bij ons net even wat anders. Wij focussen op transparantie en kwaliteit. Daarom hanteren wij vaste lagen prijzen voor ons webdesign Amsterdam.

  • Een normale website met ruim 5 pagina’s (meer dan genoeg voor 99% van de websites) kost bij ons slechts €499.
  • Een totaal werkende webshop met alles erop en eraan kost bij ons slechts €899.

Niet alleen maken wij websites voor een scherpe prijs, onze levertijden zijn ook nog eens de snelste in de industrie. Wanneer wij alle gegevens hebben ontvangen van de klant hebben wij de website online in slechts één week tijd.

Laat zien dat je een echte Amsterdammer bent met een .amsterdam domein.

Ben jij een echte Amsterdams bedrijf, en wil jij dit laten weten met jouw website? Dan is het mogelijk om een unieke webdesign Amsterdam te creëren. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om een .amsterdam domein te kopen. Waar een normale website een www.jouwwebsitenaam.nl heeft, krijgt jouw website dan www.jouwwebsitenaam.amsterdam. Hiermee is het mogelijk jou nog meer aan jouw stad en klanten te binden.