Webdesign Amsterdam

Voeg je koptekst hier toe

Webdesign Amsterdam

Een sterke website zorgt voor meer klanten

Webdesign Amsterdam is natuurlijk sinds de geboorte van het internet een belangrijk concept geweest. Als hoofdstad van ons land biedt Amsterdam bedrijven een plek om te floreren. Wil jij in dit bedrijfslandschap echter uitblinken boven de rest, dan heb je wel een hele goede website nodig.

Het belangrijke een goede website anno vandaag zijn een aantal factoren:

  • Jouw website moet goed vindbaar zijn op Google, en dus hoog in de lijst staan.
  • Jouw website moet een modern uiterlijk hebben dat gemakkelijk in gebruik is.
  • Jouw website moet goed werken op de computer, laptop, tablet en smartphone.
  • Maar bovenal moet jouw website echt persoonlijk en uniek zijn.

Wil jij een website maken Amsterdam, die voldoet aan deze vereisten? Er zijn veel verschillende bedrijven die jouw webdesign Amsterdam aanbieden. Toch zijn lang niet al deze bedrijven even proper en effectief. Wij zien dan ook veel te vaak dat ondermaatse websites verkocht worden aan bedrijven voor woekerprijzen.

Daarom zijn wij van Creative Team begonnen om hier verandering in te brengen. Wij bieden onze klanten persoonlijke, moderne en slimme website voor een vast scherp tarief. Hierbij is onze eerste prioriteit om voor jou de perfecte website te maken.

Website maken Amsterdam hoeft niet duur te zijn

Wanneer je zoekt op webdesign Amsterdam, dan zie je al snel dat de prijzen erg uiteen lopen. Dit loopt vaak op tot een paar duizend euro. Vervolgens moet je dan ook nog eens een maandelijks bedrag betalen voor de onderhoud van de website, waar dit in werkelijkheid eigenlijk nooit nodig is.

Een website maken Amsterdam werkt bij ons net even wat anders. Wij focussen op transparantie en kwaliteit. Daarom hanteren wij vaste lagen prijzen voor ons webdesign Amsterdam.

Niet alleen maken wij websites voor een scherpe prijs, onze levertijden zijn ook nog eens de snelste in de industrie. Wanneer wij alle gegevens hebben ontvangen van de klant hebben wij de website online in slechts één week tijd.

Laat zien dat je een echte Amsterdammer bent met een .amsterdam domein.

Ben jij een echte Amsterdams bedrijf, en wil jij dit laten weten met jouw website? Dan is het mogelijk om een unieke webdesign Amsterdam te creëren. Het is tegenwoordig namelijk mogelijk om een .amsterdam domein te kopen. Waar een normale website een www.jouwwebsitenaam.nl heeft, krijgt jouw website dan www.jouwwebsitenaam.amsterdam. Hiermee is het mogelijk jou nog meer aan jouw stad en klanten te binden.

Ben jij op op zoek naar een professioneel webdesign bureau? Zoek dan niet verder, wij zijn uw juiste partner.

Onze klanten beoordelen ons met een 4.9 .

Zoekt u een website bouwer in Amsterdam?

Wij bouwen heel graag uw nieuwe website of webshop.
Ook voor aanpassingen, onderhoud aan uw bestaande website of webshop bent u bij ons aan het juiste adres.

Webdesigner Amsterdam

Wanneer u een website wilt laten maken in Amsterdam, zijn een paar aspecten belangrijk: De website moet er perfect uitzien, snelle levering en goede support.

Dit zijn dan ook de kernwaarden van Creative Team die wij dagelijks realiseren wanneer wij bezig zijn met het ontwerpen van websites in Amsterdam. Wij voelen ons vereerd dat wij al met veel succesvolle ondernemingen hebben mogen samenwerken. 

Laatst opgeleverd

SEO bureau Amsterdam

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. SEO verhoogt de zichtbaarheid van een website. Met onze SEO-services richten we ons op ‘feitelijk doorzocht zoekwoorden’. Met behulp van de richtlijnen van Google Webmaster verbeteren we het rangschikken van websites. Een betere ranking resulteert in meer klanten. 

Verbetert de lokale lokale organische ranking met onze website SEO-services. Zakelijke websites vinden op Google. Met onze SEO-services crawlen we uw website regelmatig. We beoordelen de technische structuur van uw website. Zorg ervoor dat de website is geoptimaliseerd voor de crawlers van Google. De website actueel houden, met de frequente algoritme-updates van Google. SEO-services die werken aan het verbeteren van de zoekresultaten van uw websites. We identificeren termen van gezochte zoekwoorden die verkeer naar uw website leiden. Wil jij ook gaan scoren met onze SEO service in Amsterdam?

Meerdere klanten gingen je deze maand voor

Trots zijn wij op onze samenwerkingen. Bekijk hieronder een kleine greep uit onze klanten.

Wat onze klanten over ons zeggen

Check it Media

Creative Team is het voorbeeld van een bedrijf die heel erg goed is in wat ze doen. Wij hebben in Creative Team dan ook een betrouwbare partner gevonden waar wij prettig mee samenwerken.

Default Avatar75
Fons de Koning
Via CreativeTeam.nl

Via Google terecht gekomen bij Creative Team. Gelijk een afspraak gemaakt met Leon. Website opgeleverd na 9 dagen, heel blij met het eindresultaat.

Default Avatar75
Bob Lambregts

Via Creative Team een website laten bouwen. Ik vond de communicatie prettig en er wordt meegedacht over de mogelijkheden. Daarbij is er snel te schakelen. Kortom een prima partij voor als je een website wil laten bouwen voor webshop of landingspagina.

Raoul Katz
Via Google Reviews

Voor een nieuw project van ons waren wij op zoek naar iemand die snel voor ons een nieuwe website kon maken. Creative Team heeft binnen een week een compleet nieuwe website voor ons gemaakt. De communicatie verliep heel soepel en we kregen prima service.

Gratis offerte ontvangen
50%

Je bent er bijna!

Waar mogen we hem naartoe sturen?