Bent u een ondernemer in Aalsmeer en wilt u een nieuwe website? Creative Team bouwt uw website. Met onze unieke Creative Team stappenplan kunnen wij de website heel snel en kundig bouwen. 

Woont u in, of in de buurt van Aalsmeer en heeft u een eigen, professionele website nodig? Wilt u uw bedrijf naar het volgende niveau tillen, maar daar niet te veel voor betalen? Is het antwoord op deze vragen ja, dan zit u bij ons goed.

Wij van Creative Team weten als geen andere dat een goede website ontwikkelen veel tijd en werk vergt. Echter zien wij ook dat anderen die webdesign Aalsmeer aanbieden te veel vragen voor ondermaatse kwaliteit. Daarom brengen wij hier verandering in. Wij geloven namelijk oprecht dat iedereen toegang zou moeten hebben dat een professionele website. Of je nu als horeca zaak aan de Kleine Poel bent gevestigd of dat je een accountancy bedrijf hebt vlak bij Schiphol, wij maken een passende website voor jou.

Uw webdesign Aalsmeer, maar dan heel eenvoudig

Als ondernemer wilt u zich bezig houden met wat echt belangrijk is. Daarom nemen wij graag uw webdesign werk uit handen. Wilt u een website maken Aalsmeer, dan kan dat bij ons heel eenvoudig. U vult simpelweg het online formulier in. Hierna krijg u binnen een dag antwoord met een offerte. Zodra u akkoord gaat zullen wij u vragen om een aantal gegevens aan te leveren zoals tekst, informatie en afbeeldingen. Hiermee kunnen wij binnen één week uw website maken. Zodra deze af is zullen wij hem ter controle naar u toe sturen. Wij kunnen dan nog wat aanpassingen maken waar nodig is en daarna zetten wij de website helemaal online. Hierna is de website totaal in uw handen en hoeft u ons geen terugkomende kosten te betalen, de website is 100% van u.

Website maken Aalsmeer voor een scherpe prijs

Webdesign Aalsmeer en websites laten maken in het algemeen is geen goedkope onderneming.Toch zien wij veel te vaak dat er absurt hoge prijzen worden gerekend voor websites maken Aalsmeer. Daarom hanteren wij vaste lage tarieven, zodat u weet waar u aan toe bent.

  • Een normale website maken Aalsmeer heeft een vaste prijs van €699,- euro. Hier krijgt u tot wel 5 unieke pagina’s, meer dan genoeg voor 99% van alle websites. Hieronder vallen ook speciale pagina’s zoals blogs, contactformulieren en routekaarten. Heeft u meer nodig, dan is dit altijd mogelijk in overleg.
  • Naast websites is er ook steeds meer vraag naar webwinkels. Bent u op zoek naar webdesign Aalsmeer voor een volledig werkende webwinkel? Wij kunnen deze voor u maken voor slechts €899 euro.

Onze voordelen

  • Geen maandelijkse kosten
  • Betalen in termijnen
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Binnen één week online
  • Snel vindbaar in Google
Je hebt al een complete website voor slechts €699,99 (ex.btw)