Online Marketing Bureau Amsterdam

Wil je meer leads via je website of webshop?

Resultaat behalen met ons online marketing bureau

Één partij voor al uw online marketingactiviteiten in Amsterdam, daarmee bespaart u tijd en geld. Creative Team helpt u graag met uw internet marketing vraagstukken van uw website of webshop. 

Kies voor een digitale partner 

Wij gebruiken meerdere online kanalen en activiteiten om winst te behalen. Hiervoor gebruiken wij o.a.:

  • Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
  • Adverteren op zoekmachines (SEA)
  • Conversie optimalisatie
  • Display Advertisting
  • Linkbuilding
  • E-mail marketing
  • Social Media Management
Leon Katz oprichter Creative Team

Leon Katz

SEO Specialist

"Wil je hoger in Google komen te staan? Ik help je graag dit graag te verwezenlijken."

Klaar voor de volgende stap?

Wij helpen je graag of van je website of webshop een succes te maken. Neem nu contact op met onze specialisten.

Contact opnemen

Zoekt u een online marketing specialist uit Amstelveen?

Wij denken heel graag met u mee hoe u meer bezoekers, maar nog belangrijker nieuwe klanten krijgt via de beschikbare online kanalen.
Heeft u een nieuwe website nodig? Ook hebben wij een aparte website ontwikkeling tak binnen Creative Team.
Ook voor aanpassingen, onderhoud aan uw bestaande website of webshop bent u bij ons aan het juiste adres.

Ben jij op op zoek naar een professioneel online marketing bureau? Zoek dan niet verder, wij zijn uw juiste partner.

  • Altijd resultaat
  • SEO specialisten
  • Technische optimalisatie specialisten

Onze klanten beoordelen ons met een 4.9 .

SEO bureau Amsterdam

SEO is een afkorting voor Search Engine Optimization. SEO verhoogt de zichtbaarheid van een website. Met onze SEO-services richten we ons op ‘feitelijk doorzocht zoekwoorden’. Met behulp van de richtlijnen van Google Webmaster verbeteren we het rangschikken van websites. Een betere ranking resulteert in meer klanten. 

Verbetert de lokale lokale organische ranking met onze website SEO-services. Zakelijke websites vinden op Google. Met onze SEO-services crawlen we uw website regelmatig. We beoordelen de technische structuur van uw website. Zorg ervoor dat de website is geoptimaliseerd voor de crawlers van Google. De website actueel houden, met de frequente algoritme-updates van Google. SEO-services die werken aan het verbeteren van de zoekresultaten van uw websites. We identificeren termen van gezochte zoekwoorden die verkeer naar uw website leiden. Wil jij ook gaan scoren met onze SEO service in Amstelveen?

Case

Day Foodbar

Voor Day Foodbar hebben wij de website gebouwd. De technische en zoekmachine optimalisatie hebben wij ook gedaan voor deze website.

Het is mogelijk via de website direct een reservering te maken. Ook is er een koppeling gemaakt met Google Mijn Bedrijf, om meer reviews te ontvangen wat hun positie binnen Google positief beïnvloed.

Wat onze klanten over ons zeggen

Default Avatar75
Jennifer
Via CreativeTeam.nl

Website laten maken voor mijn fysiopraktijk in Amsterdam. Leon doet ook onze zoekmachine optimalisatie, we hebben de afgelopen maanden gelukkig veel nieuwe klanten mogen ontvangen.

Default Avatar75
Fons de Koning
Via CreativeTeam.nl

Via Google terecht gekomen bij Creative Team. Gelijk een afspraak gemaakt met Leon. Website opgeleverd na 9 dagen, heel blij met het eindresultaat.

Default Avatar75
Benjamin de Vries
Via Creativeteam.nl

Ik ben tot nu toe erg tevreden over Leon. Hij levert kwalitatief goed werk, is altijd goed bereikbaar en heeft zijn zaken op orde. Hij heeft onze website netjes op tijd geleverd. Wij zullen Leon zeker opnieuw inhuren.

Raoul Katz
Via Google Reviews

Voor een nieuw project van ons waren wij op zoek naar iemand die snel voor ons een nieuwe website kon maken. Creative Team heeft binnen een week een compleet nieuwe website voor ons gemaakt. De communicatie verliep heel soepel en we kregen prima service.