Converterende website voor Redkubes.com

Een sterke website zorgt voor meer klanten

Voor Red Kubes hebben wij een custom Elementor website gebouwd in WordPress. Aan de hand van het wensenlijstje van de klant, hebben wij het design van de website kunnen vormgeven naar wens. Het resultaat is een helder, informatief en tegelijkertijd conversiegerichte website waar de bezoeker zijn of haar weg overzichtelijk kan vinden naar het realiseren van een conversie.

We hebben ervoor gezorgd dat de bezoekers op de website goed geïnformeerd worden over het bedrijf, hun producten/diensten en hun ervaringen in deze wereld. Dit hebben wij gedaan door in het menu de voordelen van het bedrijf te benoemen en een FAQ, een contactpagina en een klantpagina te bouwen. Zo weet de bezoeker in een oogopslag de juiste informatie te vinden en kan op basis daarvan zijn keuze maken.

Opdrachtgever
Diensten
Advies
Website ontwikkeling
Technische optimalisatie
Platformen
WordPress

Wat was de uitdaging?
Red Kubes heeft ons gevraagd de complexe materie van hun bedrijf zo begrijpelijk mogelijk over te brengen op de website, zodat potentieel geïnteresseerden niet alleen snappen wat er wordt bedoeld, maar ook aangetrokken worden om in zee te gaan met Red Kubes. Onze developers, marketeers en copywriters hebben nauw samengewerkt om dit voor elkaar te krijgen. De website neemt de bezoeker stap voor stap mee in het proces, wat ervoor zorgt dat het een eenvoudig te volgen verhaal is.

Hoe hebben wij het opgelost?
Wij hebben ons verdiept in het bedrijf, meegekeken hoe zij te werk gaan en wat zij precies doen. Aan de hand van de verkregen informatie leerden wij gaandeweg meer over het bedrijf. Dit heeft ons geholpen hun werk te begrijpen waarbij wij ons zelf in staat hebben gesteld de materie te vertalen in begrijpelijke taal. Als bedrijf zetten wij ons maximaal in om de wensen en behoeften van de klant te vervullen.

Technische optimalisatie
Op verzoek van de klant hebben wij de back-end zo eenvoudig mogelijk ingesteld en vormgegeven, zodat Red Kubes zelfstandig de website kan beheren door middel van Elementor. Hier hebben zij dus geen externe partij voor nodig.