Strippenkaart/ Support bundels

WordPress, WooCommerce, Elementor, Divi, Plug-ins & Alle Thema's

Gebruik en combineer deze krachtige tools voor je website!
Als je specifieke vragen hebt of  1-op-1 hulp wilt, helpen we je graag.

Snelle oplossingen die bij je passen!

Wist je dat wij het #1 WordPress  Agency van de Benelux zijn? Wij kunnen je helpen met ons in-house development team.
WordPress, Elementor, WooCommerce, Divi, Plug-ins en/of Thema gerelateerd, er is altijd een eindoplossing gegarandeerd.

Volledige flexibiliteit

Wij staan voor je klaar via:

Optimalisatie

Etc. Wij doen het allemaal!

Probleem oplossing

Wij zorgen dat alles intern wordt opgelost met een expert uit ons team.

Nieuwe functionaliteiten

Techniek en integratie

Training

Naast onze praktische ondersteuning kunnen wij je ook opleiden. Verbeter je vaardigheden, zodat je minder afhankelijk wordt. Van de basis principes tot de meest geavanceerde toepassingen.

Wil je ons specifieke instructies geven? Of een inschatting van de benodigde tijd voor je project of werkzaamheden krijgen?

Wij gebruiken een speciale en zeer eenvoudig te gebruiken pin-dropping tool. Zet makkelijk een speld op je websitepagina’s om de elementen te markeren die gewijzigd moeten worden en voeg opmerkingen/aanwijzingen toe. Het werkt als een soort digitale post-it. Het installeren is eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Drop heel makkelijk een pin en wij doen de rest. Je kan ons werk volgen via ons unieke dashboard.

Neem contact met ons op voor onze feedback tool.

Feedback-tool-CT

Onze WordPress support bundels

Wij hebben een aantal pakketten samengesteld. Ons team van WordPress-, Elementor- en WooCommerce-experts staat voor je klaar om je snel en doeltreffend te helpen. Of het nu gaat om een training, onderhoud of een technische oplossing. Onze ontwikkelaars zijn beschikbaar.

4 uur

Ondersteuning via e-mail/telefoon/vergadering
3 maanden geldig.

€520

8 uur

Ondersteuning via e-mail/telefoon/vergadering
6 maanden geldig.

€999

20 uur

Ondersteuning via e-mail/telefoon/vergadering
9 maanden geldig.

€2400

40 uur

Ondersteuning via e-mail/telefoon/vergadering
12 maanden geldig.

€4600

Hoeveel uur heb ik nodig?

Als je project ingewikkelder is en je liever een eerste schatting hebt van de benodigde tijd, geven we je graag zo’n schatting vooraf. Vraag in dat geval toegang tot onze ‘pin dropping’ tooling. Dit geeft je de mogelijkheid om ons duidelijke instructies te geven, waarna wij je onze beste tijdinschatting kunnen geven. Onze algemene voorwaarden gelden voor alle transacties.

Wij besparen tijd als je ons duidelijke instructies kunt geven. Daarom bieden wij een speciale en eenvoudig te gebruiken pin-dropping tool. Dit werkt als een digitaal plakbriefje. Je kunt ons instructies geven, per element om misverstanden te voorkomen. Het ter beschikking stellen van deze tool is gratis.

 

Een online dashboard is beschikbaar voor al onze support bundel/ ticket klanten. Hier heb je een real-time en 100% transparant rapport van de tijd die we gebruikt hebben, waarvoor we het gebruikt hebben, en de tijd die nog beschikbaar is. Bij ons draait alles om transparantie.

We geven je graag een inschatting van de tijd die we verwachten nodig te hebben. Hoewel onze inschatting geen garantie is, is onze schatting in 90% van de gevallen correct. Mochten we onverwachte problemen tegenkomen, dan nemen we contact met je op om te bespreken hoe je verder wilt gaan. Bij ons draait alles om transparantie en gemakkelijk communiceren.

Ja! Als je een project hebt en een vaste prijs voor je project nodig hebt, raden we je aan een ticket van 4 uur te kopen. We zullen de uren gebruiken om ons vooronderzoek te doen, eventueel een functioneel ontwerp en een gedetailleerde scope of work te schrijven en de lump-sum (vaste prijs) offerte op te stellen. Eventueel resterende tijd van het 4 uur krediet zal worden afgetrokken van de nieuwe strippenkaart.

 

Ja, absoluut. Is je ticket verlopen? Geen zorgen! Wij verlengen graag de geldigheid van de resterende uren. Hoe? Koop gewoon een nieuw supportticket binnen 12 maanden na de vervaldatum en wij zullen de resterende uren van je verlopen ticket opnieuw activeren. Met deze extra flexibiliteit kun je ten volle genieten van de voordelen van je supportticket.

CreativeTeam kantoor

CreativeTeam

Ondersteuning voor alle WordPress-, Elementor- en WooCommerce vragen (ongeacht het thema en de gebruikte plug-ins). Voor andere software, zoals Shopify of Nopcommerce en Magento, hanteren wij andere tarieven.