Webshop laten maken

Zeer complete webshop met uitgebreide backoffice, betaalmogelijkheden en goed scorend in Google!

Of je nu een hobbyist bent die wat professionelere wil worden of een groot bedrijf bent dat digitaliseert, een goed werkende eigen webshop is onmisbaar. Wanneer je een webshop laten maken wilt, kom je al snel terecht bij een webdesign bureau. Dit soort bedrijven hebben specialisten in dienst die verstand hebben van het maken van websites, webshops en andere digitale oplossingen. 

Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites i.c.m. WooCommerce. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel eens vrijblijvend contact met ons op. 

 • Voor kleine en grote shops
 • Geen technische kennis nodig
 • Alle mogelijke payment providers

Voorraadbeheer

Met het voorraadsysteem kan je precies in de gaten houden welke producten goed verkopen. Je kan heel makkelijk prijzen, beschrijven wijzigen.

Veilig betalingen ontvangen

Klanten kunnen op je webshop veilig betalen met bijvoorbeeld IDEAL, PayPal, bankoverschrijvingen. Dit is helemaal zelf in te stellen.

WordPress systeem

Wij bouwen alle webshops met WordPress. Dit is systeem maakt het mogelijk om straks de hele webshop zelf bij te houden. Wij kunnen het natuurlijk ook blijven doen.

Bij Creative Team kunt u al een webshop laten maken voor €899,-. De levertijd van een webshop is gemiddeld 3 weken. Heeft u hulp nodig met het vullen van een webshop ook dit is mogelijk.

De kosten voor een webshop hangen af van een aantal factoren. Gemiddeld ligt de prijs op het bouwen van webshop via Eclicks op €899,-.

De levertijd van een webshop via Creative Team ligt gemiddeld op 3 weken.

Op je webshop kunnen wij alle mogelijke betalingsmogelijkheden installeren. Standaard zijn de volgende betalingsmogelijkheden geïnstalleerd: overschrijving, Ideal, PayPal, Credit card.

Wij hebben speciale software gebouwd. Hiermee kunnen wij heel snel de teksten en foto’s ontvangen. Indien er nog geen teksten zijn, kunnen wij hiermee ook assisteren.

Webshop laten maken door Creative Team

Digitalisering vindt plaats op heel veel plekken in onze samenleving. Maar er is maar één plek waar dit zo duidelijk zichtbaar is in ons dagelijks leven, en dat is bij webshops.

Elk jaar worden er weer meer aankopen gedaan bij webwinkels door heel Nederland. Vorig jaar was dit zelfs goed voor een totale omzet van 20,15 miljard euro. Het is dan ook niet gek dat webwinkels gewone winkels aan het inhalen zijn als het gaat om omzet en vooral winst. Want een webshop heeft bijna geen overhead kosten. Je betaalt een klein bedrag voor de hosting van jouw website, maar dit valt in het niets in vergelijking met een echt winkelpand.

Wil jij ook een eigen webshop beginnen? Dan kan je het beste een webshop laten maken. Wij van Creative Team helpen jou graag aan jouw droom webshop.

 

Direct een gratis voorstel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Liever een website?

Je kan bij ons ook een website laten maken. Of het nu gaat om 1 of 100+ pagina’s. Wij hebben voor ieder project de juiste experts op kantoor.

Wilt u een webshop laten bouwen? Bel ons op 020 - 716 50 30.

Trots zijn wij op onze samenwerkingen. Bekijk hieronder een kleine greep uit onze klanten.

Powww.eu

 • Webdesign
 • Webshop ontwikkeling
 • SEO
inbouwcenter.nl

Inbouwcenter.nl

 • Webdesign
 • Website ontwikkeling
 • SEO

ORdigiNAL

 • Webdesign
 • Website ontwikkeling

Wat onze klanten over ons zeggen

Default Avatar75
Merlijn Krijntjes
Via CreativeTeam.nl

Ik heb twee websites laten maken door Creative Team. Beide websites waren binnen 1 week opgeleverd. Tevreden met het resultaat.

Default Avatar75
Karlijn Vroom
Via CreativeTeam.nl

Creative Team verzorgt voor ons de zoekmachine optimalisatie. Tevreden met de eerste resultaten.

Raoul Katz
Via Google Reviews

Voor een nieuw project van ons waren wij op zoek naar iemand die snel voor ons een nieuwe website kon maken. Creative Team heeft binnen een week een compleet nieuwe website voor ons gemaakt. De communicatie verliep heel soepel en we kregen prima service.

Default Avatar75
Fons de Koning
Via CreativeTeam.nl

Via Google terecht gekomen bij Creative Team. Gelijk een afspraak gemaakt met Leon. Website opgeleverd na 9 dagen, heel blij met het eindresultaat.