Start direct met verkopen via je eigen webshop

Of het nu gaat om 1 of 1.000.000 producten

Of je nu een hobbyist bent die wat professionelere wil worden of een groot bedrijf bent dat digitaliseert, een goed werkende eigen webshop is onmisbaar. Wanneer je een webshop laten maken wilt, kom je al snel terecht bij een webdesign bureau. Dit soort bedrijven hebben specialisten in dienst die verstand hebben van het maken van websites, webshops en andere digitale oplossingen. 

Wij hebben meer dan 8 jaar ervaring in het bouwen van WordPress websites i.c.m. WooCommerce. 

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan snel eens vrijblijvend contact met ons op. 

 • Voor kleine en grote shops
 • Geen technische kennis nodig
 • Alle mogelijke payment providers

Elk jaar worden er weer meer aankopen gedaan bij webwinkels door heel Nederland. Vorig jaar was dit zelfs goed voor een totale omzet van 20,15 miljard euro. Het is dan ook niet gek dat webwinkels gewone winkels aan het inhalen zijn als het gaat om omzet en vooral winst.

 Wil jij ook een eigen webshop beginnen? 

Wij van Creative Team helpen jou graag aan jouw droom webshop. Wij werken voor startende als multinationals.

Interesse in één van onze diensten? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 020 – 716 5030 of via onderstaand formulier.

Voorraadbeheer

Met het voorraadsysteem kan je precies in de gaten houden welke producten goed verkopen. Je kan heel makkelijk prijzen, beschrijven wijzigen.

Veilig betalingen ontvangen

Klanten kunnen op je webshop veilig betalen met bijvoorbeeld IDEAL, PayPal, bankoverschrijvingen. Dit is helemaal zelf in te stellen.

WordPress systeem

Wij bouwen alle webshops met WordPress. Dit is systeem maakt het mogelijk om straks de hele webshop zelf bij te houden. Wij kunnen het natuurlijk ook blijven doen.

Bij Creative Team kunt u al een webshop laten maken voor €899,-. De levertijd van een webshop is gemiddeld 3 weken. Heeft u hulp nodig met het vullen van een webshop ook dit is mogelijk.

De kosten voor een webshop hangen af van een aantal factoren. Gemiddeld ligt de prijs op het bouwen van webshop via Eclicks op €899,-.

De levertijd van een webshop via Creative Team ligt gemiddeld op 3 weken.

Op je webshop kunnen wij alle mogelijke betalingsmogelijkheden installeren. Standaard zijn de volgende betalingsmogelijkheden geïnstalleerd: overschrijving, Ideal, PayPal, Credit card.

Wij hebben speciale software gebouwd. Hiermee kunnen wij heel snel de teksten en foto’s ontvangen. Indien er nog geen teksten zijn, kunnen wij hiermee ook assisteren.

Webshop laten maken door Creative Team

Digitalisering vindt plaats op heel veel plekken in onze samenleving. Maar er is maar één plek waar dit zo duidelijk zichtbaar is in ons dagelijks leven, en dat is bij webshops.

Elk jaar worden er weer meer aankopen gedaan bij webwinkels door heel Nederland. Vorig jaar was dit zelfs goed voor een totale omzet van 20,15 miljard euro. Het is dan ook niet gek dat webwinkels gewone winkels aan het inhalen zijn als het gaat om omzet en vooral winst. Want een webshop heeft bijna geen overhead kosten. Je betaalt een klein bedrag voor de hosting van jouw website, maar dit valt in het niets in vergelijking met een echt winkelpand.

Wil jij ook een eigen webshop beginnen? Dan kan je het beste een webshop laten maken. Wij van Creative Team helpen jou graag aan jouw droom webshop.

 

Direct een gratis voorstel

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Liever een website?

Je kan bij ons ook een website laten maken. Of het nu gaat om 1 of 100+ pagina’s. Wij hebben voor ieder project de juiste experts op kantoor.

Wilt u een webshop laten bouwen? Bel ons op 020 - 716 50 30.

Trots zijn wij op onze samenwerkingen. Bekijk hieronder een kleine greep uit onze klanten.

Powww.eu

 • Webdesign
 • Webshop ontwikkeling
 • SEO
inbouwcenter.nl

Inbouwcenter.nl

 • Webdesign
 • Website ontwikkeling
 • SEO

ORdigiNAL

 • Webdesign
 • Website ontwikkeling

Wat onze klanten over ons zeggen

Default Avatar75
Benjamin de Vries
Via Creativeteam.nl

Ik ben tot nu toe erg tevreden over Leon. Hij levert kwalitatief goed werk, is altijd goed bereikbaar en heeft zijn zaken op orde. Hij heeft onze website netjes op tijd geleverd. Wij zullen Leon zeker opnieuw inhuren.

Annemieke Koopman
Via Google Reviews

Ik ben erg tevreden met de service van Creative Team. Als startende zzp’er wilde ik graag een eigen website. Creative Team heeft een mooie website voor mij gemaakt die ook nog goed betaalbaar is. Zeker een aanrader!

Default Avatar75
Daniel
Via Google Reviews

Creative Team is een fijne partij om mee samen te werken. Fijne communicatie, levert een goede website op en denkt mee.

Default Avatar75
Merlijn Krijntjes
Via CreativeTeam.nl

Ik heb twee websites laten maken door Creative Team. Beide websites waren binnen 1 week opgeleverd. Tevreden met het resultaat.