Webdesign Amstelveen

Bent u op zoek naar een goede nieuwe website en wilt u webdesign Amstelveen? Dan bent u bij Creative Team aan het goede (web)adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites en webshops in en rond Amstelveen.

Bent u ondernemer in Amstelveen?

Wij bouwen heel graag uw nieuwe website of webshop. Ook voor onderhoud aan uw bestaande website.

Digitalisering vindt plaats op heel veel plekken in onze samenleving. Maar er is maar één plek waar dit zo duidelijk zichtbaar is in ons dagelijks leven, en dat is bij webshops.

Elk jaar worden er weer meer aankopen gedaan bij webwinkels door heel Nederland. Vorig jaar was dit zelfs goed voor een totale omzet van 20,15 miljard euro. Het is dan ook niet gek dat webwinkels gewone winkels aan het inhalen zijn als het gaat om omzet en vooral winst. Want een webshop heeft bijna geen overhead kosten. Je betaalt een klein bedrag voor de hosting van jouw website, maar dit valt in het niets in vergelijking met een echt winkelpand.

Wil jij ook een eigen webshop beginnen? Dan kan je het beste een webshop laten maken. Wij van Creative Team helpen jou graag aan jouw droom webshop.

  • Geen maandelijkse kosten
  • Op maat gemaakt
  • Geschikt voor pc, tablet en mobiel
  • Website op eigen domeinnaam
  • Snel vindbaar in Google
  • Website geheel naar wens

Webdesign Amstelveen​

Wanneer u een website maken Amstelveen wilt, zijn een paar aspecten belangrijk: De website moet er modern uitzien, moet snel geleverd kunnen worden zodat u snel kunt starten, moet niet al te duur zijn en bovenal moet een website goed werken.

Dit zijn dan ook de kernwaarden van Creative Team die wij dagelijks realiseren wanneer wij bezig zijn met webdesign Amstelveen. Wij voelen ons vereerd dat wij al met veel succesvolle ondernemingen hebben mogen samenwerken. Bent u nog niet bekend met ons, dan hebben wij een paar dingen op een rijtje gezet.

Website maken Amstelveen tegen een vast laag tarief

Wie een website maken Amstelveen wil, komt er al snel achter dat dit een dure praktijk is. Hier zit ook wel enige logica achter, want goede webdesign Amstelveen vraagt veel tijd, kennis en ervaring. Toch zien wij van Creative Team dat de prijzen de afgelopen jaren uit de hand zijn gelopen.

Daarom bieden wij een transparante manier van webdesign Amstelveen aan. Alle websites worden gebouwd voor tegen een ALL-IN tarief. Hiervoor krijg je alles wat de gemiddelde website nodig heeft + extra’s. Zo zorgen wij er voor dat uw website goed werkt op de computer, laptop, tablet en smartphone. Daarnaast kunnen wij features zoals een routekaart of contactformulier op uw website integreren.

Voor deze prijs krijgt u 5 pagina’s. Het grootste merendeel van websites heeft hier meer dan genoeg aan. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdpagina, contactgegevens, een ‘over ons’ pagina of bijvoorbeeld een blog. Heeft u meer nodig, dan kan dit in overleg gedaan worden.

Naast websites zijn webwinkels ook erg populair. Hier komt aanzienlijk meer bij kijken dan een website maken in Amstelveen. Bij veel webdesign bureaus ben je hier duizenden euro’s voor kwijt. 

Uw website binnen 1-2 weken online

Een ander groot voordeel van webdesign Amstelveen bij ons, is dat wij uw website binnen 1 a 2 weken online hebben. Zodra u de materialen zoals gegevens, foto’s en andere zaken heeft aangeleverd zullen wij de klok rond werken om uw website binnen 1-2 weken online te hebben. 

Meerdere klanten gingen je deze maand voor

Trots zijn wij op onze samenwerkingen. Bekijk hieronder een kleine greep uit onze klanten.

Ontvang een offerte voor Zoekmachine Optimalisatie

Wil jij weten wat SEO voor je website kan betekenen? Neem dan contact op met Creative Team.
Onze experts nemen z.s.m. contact met je op.

Wat onze klanten over ons zeggen

Default Avatar75
Karlijn Vroom
Via CreativeTeam.nl

Creative Team verzorgt voor ons de zoekmachine optimalisatie. Tevreden met de eerste resultaten.

Default Avatar75
Jennifer
Via CreativeTeam.nl

Website laten maken voor mijn fysiopraktijk in Amsterdam. Leon doet ook onze zoekmachine optimalisatie, we hebben de afgelopen maanden gelukkig veel nieuwe klanten mogen ontvangen.

Raoul Katz
Via Google Reviews

Voor een nieuw project van ons waren wij op zoek naar iemand die snel voor ons een nieuwe website kon maken. Creative Team heeft binnen een week een compleet nieuwe website voor ons gemaakt. De communicatie verliep heel soepel en we kregen prima service.

Annemieke Koopman
Via Google Reviews

Ik ben erg tevreden met de service van Creative Team. Als startende zzp’er wilde ik graag een eigen website. Creative Team heeft een mooie website voor mij gemaakt die ook nog goed betaalbaar is. Zeker een aanrader!

Snelle levertijd

Wij hebben normaal gesproken 1-2 weken nodig om de website op te leveren. Heeft u ook teksten nodig? Wij werken met meerdere copywriters samen.

100% tevredenheidsgarantie

Wij doen ons uiterste best om iedere website naar volle tevredenheid af te leveren. U betaald pas de factuur als u tevreden bent. Wij zijn tevreden als u dat bent.

WordPress systeem

Wij bouwen alle websites met WordPress. Dit is systeem maakt het mogelijk om straks de hele webshop zelf bij te houden. Wij kunnen het natuurlijk ook blijven doen.