Creative Team bouwt uw website voor een all-in prijs. Dus je weet altijd waar je aan toe bent. De website is binnen 1 á 2 weken live.

Webdesign Amstelveen

Bent u op zoek naar een goede nieuwe website en wilt u webdesign Amstelveen? Dan bent u bij Creative Team aan het goede (web)adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites en webshops, en doen aan webdesign in Amstelveen.

Wanneer u een website maken Amstelveen wilt, zijn een paar aspecten belangrijk: De website moet er modern uitzien, moet snel geleverd kunnen worden zodat u snel kunt starten, moet niet al te duur zijn en bovenal moet een website goed werken.

Dit zijn dan ook de kernwaarden van Creative Team die wij dagelijks realiseren wanneer wij bezig zijn met webdesign Amstelveen. Wij voelen ons vereerd dat wij al met veel succesvolle ondernemingen hebben mogen samenwerken. Bent u nog niet bekend met ons, dan hebben wij een paar dingen op een rijtje gezet.

Website maken Amstelveen tegen een vast laag tarief

Wie een website maken Amstelveen wil, komt er al snel achter dat dit een dure praktijk is. Hier zit ook wel enige logica achter, want goede webdesign Amstelveen vraagt veel tijd, kennis en ervaring. Toch zien wij van Creative Team dat de prijzen de afgelopen jaren uit de hand zijn gelopen.

Daarom bieden wij een transparante manier van webdesign Amstelveen aan. Alle websites worden gebouwd voor tegen een ALL-IN tarief. Hiervoor krijg je alles wat de gemiddelde website nodig heeft + extra’s. Zo zorgen wij er voor dat uw website goed werkt op de computer, laptop, tablet en smartphone. Daarnaast kunnen wij features zoals een routekaart of contactformulier op uw website integreren.

Voor deze prijs krijgt u 5 pagina’s. Het grootste merendeel van websites heeft hier meer dan genoeg aan. Denk bijvoorbeeld aan een hoofdpagina, contactgegevens, een ‘over ons’ pagina of bijvoorbeeld een blog. Heeft u meer nodig, dan kan dit in overleg gedaan worden.

Naast websites zijn webwinkels ook erg populair. Hier komt aanzienlijk meer bij kijken dan een website maken in Amstelveen. Bij veel webdesign bureaus ben je hier duizenden euro’s voor kwijt. 

Uw website binnen 1-2 weken online

Een ander groot voordeel van webdesign Amstelveen bij ons, is dat wij uw website binnen 1 a 2 weken online hebben. Zodra u de materialen zoals gegevens, foto’s en andere zaken heeft aangeleverd zullen wij de klok rond werken om uw website binnen 1-2 weken online te hebben.