Online Marketing

Klanten geven ons gemiddeld een 9,6
4.8/5

Hoger in Google door gebruik te maken van Online Marketing

Meer weten over onze service bel ons op 020 – 716 50 30.

Zoekmachine optimalisatie

Wij hanteren bewezen methodes. Voor meerdere klanten hebben wij nummer 1 positie in Google weten te behalen.

Linkbuilding

De kwaliteit van je inkomende links is bepalend voor je positie binnen Google. Vraag onze experts naar de mogelijkheden.

Out of the box projecten

Wij werken regelmatig aan out of the box projecten. Zoek je een online partner om hierover te sparren?

Meer bezoekers en meer omzet door gebruik te maken van SEO.

Wil jij met jouw SEO website hoger in Google komen te staan? Dan moeten jouw teksten keywords bevatten. Keywords zijn woorden die ook in Google worden ingevoerd. Als voorbeeld nemen we een schoenenwinkel. Als jij als webwinkel voor schoenen een pagina hebt met vaak de woorden ‘leren schoenen kopen’ dan zal iemand die op ‘leren schoenen kopen’ jouw website sneller op Google vinden. 

Belangrijk om te weten:

Een goede SEO website maakt gebruik van keywords, maar dan wel in mate. Wanneer je er te veel gebruikt zal Google jouw website intern als spam markeren en zal je juist lager op de lijst komen te staan.

Hoger in Google komen te staan heeft naast deze twee aspecten nog heel veel andere nuances. Backlinks, semantics en user retention zijn allen erg belangrijk. Daarom raden we je aan om jouw website door ons te laten maken, op die manier zorgen we er voor dat het maximale uit jouw SEO website gehaald wordt.

Wij werken voor de volgende klanten

Van restaurants, hotels tot reclamebureaus. Wij helpen je graag met je online activiteiten.

Aan de slag met SEO

Als jij hoger in Google wilt komen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten. De overkoepelende term waar het hier om gaat heet SEO, wat voor Search Engine Optimization staat.

Een SEO website is een website die optimaal is ingericht qua teksten en structuur, zodat de website hoog in Google komt te staan. Hieronder een aantal tips waar jij op kan letten en waar wij rekening mee houden tijdens ons webdesign.

WordPress SEO specialisten

76% van onze klanten gebruiken het CMS systeem genaamd WordPress. WordPress is zeer makkelijk in gebruik en kan worden uitgbereid met een webshop systeem genaamd WooCommerce. Wij hebben met beide systemen meer dan 10 jaar ervaring.

Veel gestelde vragen

Wij kunnen nooit garanderen dat nummer #1 in Google haalbaar is. Wij kunnen wel garanderen dat wij met onze middelen en ervaringen een zo hoog mogelijke plek binnen Google mogelijk is. Dat kan nummer heel goed nummer #1 in Google zijn.

Dat verschilt heel erg wat voor soort website het is. Normaal duurt het ongeveer 3 tot 4 maanden voordat er structureel nieuwe bezoekers worden gerealiseerd.

Ja! Als je SEO goed aanpakt is het voor iedere website een must om te doen.

Wij gebruiken Google Analytics (gratis) om de correcte bezoekersaantallen te meten op je website. Met Google Analytics heb je alle informatie die je nodig hebt om met SEO succesvol te worden.

Neem contact met ons op

Wij geven vrijblijvend advies over je nieuwe website of webshop. 

Gratis offerte ontvangen
  • Binnen 8 uur reactie
  • Offerte op maat
  • Gratis en 100% vrijblijvend
  • Ruim 50 klanten in je regio gingen je voor
  • Gem oordeel van 9.6 van 10