Met onze unieke analyse ontvang je van ons een uitgebreid rapport met verbeterpunten. Vul hieronder je gegevens in.

Website analyse

Onze experts checken je website op meer dan dan 50 belangrijke punten.

Velden met * zijn verplicht

Website + SEO Rapport Ontvangen

Met onze unieke analyse zie je precies wat de verbeterpunten zijn. De scan bevat SEO, zoekmachine optimalisatie en andere elementen die direct betrekking hebben op je website of webshop. Het rapport wordt door onze specialisten persoonlijk gebouwd.

Details Website Scan

Wat zijn de kosten?

Als het om een website gaat met gemiddeld 3-8 pagina’s zijn wij vaak al binnen 1 tot 2 uur klaar. Indien het om een grotere website gaat hebben wij langer de tijd nodig om het rapport samen te stellen.

Wij zullen voordat we beginnen met de website analyse de klant informeren naar de kosten. Wil jij dat we jouw website analyseren, vraag dan via het formulier hiernaast een rapport aan.

Onze klanten vertellen

Ik heb twee websites laten maken door Creative Team. Beide websites waren binnen 1 week opgeleverd. Tevreden met het resultaat.
Merlijn klant van Creative Team
Merlijn Krijntjes
Partytent Amstelland
Voor een nieuw project van ons waren wij op zoek naar iemand die snel voor ons een nieuwe website kon maken. Creative Team heeft binnen een week een compleet nieuwe website voor ons gemaakt. De communicatie verliep heel soepel en we kregen prima service.
Raoul Katz
BMA Services
Ik ben erg tevreden met de service van Creative Team. Als startende zzp’er wilde ik graag een eigen website. Creative Team heeft een mooie website voor mij gemaakt die ook nog goed betaalbaar is. Zeker een aanrader!
Annemieke Koopman
Coördinator